Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Εγχειρίδιο για αρχάριους(Το πρώτο φιλί)

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το πρώτο φιλί. Κανόνες υγιεινής και τι ακριβώς θα πρέπει να κάνετε!
-Πότε θα συμβεί??
-Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις! Αν είσαι κορίτσι, ο φίλος σου θα αρχίσει να γλύφει τα χείλια του, να σε κοιτάει στα μάτια και κάποια στιγμή θα γύρει προς το μέρος σου και αυτό ήταν! Αφέσου στη μαγεία!! Αν είσαι αγόρι, πρέπει εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα. Υπάρχουν δύο επιλογές. Ή τα παίζεις όλα για όλα και εκεί που κάθεστε, στα καλά καθούμενα τη φιλάς, ή περιμένεις να σου δώσει κάποιο σημάδι! Το σημάδι αυτό είναι κυρίως το παίξιμο με τα χείλια της, ή το κοίταγμα κατευθείαν στα μάτια!
-Προετοιμασία
Η υγιεινή είναι το άλφα και το ωμέγα σε κάτι περιπτώσεις σαν κι αυτές! Φρόντισε να πλύνεις τα δόντια σου πολύ καλά, να βάλεις λίγο αποσμητικό στην περίπτωση που ο σύντροφός σου ξαπλώσει πάνω σου, σε αγγαλιάσει ή κάτι τέτοιο και τέλος μια τσίχλα με γεύση μέντα κατα προτίμηση, την οποία θα έχεις φροντίσει να πετάξεις ή να καταπιείς λίγο πριν σε φιλήσει! Όσο για την ψυχολογική προετοιμασία, και αυτή παίζει μεγάλο ρόλο. Μην το σκέφτεσαι όλη την ώρα γιατί θα γεμίσεις άγχος. Σκέψου ότι εκείνη την στιγμή θα καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις και να είσαι ψύχραιμος/η και άνετος/η!!
-Στην πράξη
Υπάρχουν πολλοί τρόποι φιλιου. Ακριβή μετάφραση δεν μπορώ να κάνω αλλά είναι οι εξής: Lip kiss, French kiss, make out. Στο πρώτο φιλί, πιο πολύ παίζουν ρόλο τα χείλια. Στο δεύτερο μπαίνει και η γλώσσα στο παιχνίδι. Το τρίτο, δεν είναι ακριβώς φιλί, μπαίνουν όλα τα μέλη του σώματος στο παιχνίδι, όπως τα χέρια, ο λαιμός το στήθος και άλλα πολλά! Θα αναλύσουμε ένα ένα με τη σειρά.
Lip kiss.Γέρνει προς το μέρος σου και τα χείλια του ακουμπούν τα δικά σου. Ίσα ίσα που τα ακουμπούν και το στόμα σας είναι ελαφρός ανοιχτό. Έπειτα παίζεται με τα χείλη. Με τα δικά σου χείλη, προσπαθείς να διαχωρίσεις τα δικά του/της. Προσπαθείς δηλ να τα κάνεις να μην ειναι ενωμένα μεταξύ τους. Για να το δείτε και στην πράξη, κάντε κλικ ΕΔΩ!
French kiss.Αυτό το φιλί δημιουργήθηκε από τους Γάλλους και είναι το γνωστό σε εμάς γλωσσόφιλο! Μετα το παιχνίδι με τα χείλια, ο ένας παρτενέρ βάζει τη γλώσσα στο στόμα του άλλου και την κουνάει κυκλικά. Φαντασιώσου και πειραματίσου με τη γλώσσα σου, κάνοντας διάφορα παιχνιδάκια, κουνώντας την άλλοτε κυκλικά άλλοτε πιο αργά άλλοτε πολύ πολύ γρήγορα δεξιά αριστερά! Δες το σαν παιχνίδι και διασκέδασέ το! Και πάρε το πάνω χέρι, κατευθείνοντας εσύ τον σύντροφό σου. Και να θυμάσε, όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο! Μην βιαστείς να τελειώσεις. Το φιλί αυτό κρατάει λεπτά ολόκληρα! Έχε το στόμα σου όσο πιο ανοιχτό μπορείς για να διευκολύνεις τον παρτενέρ σου! Υπάρχουν σχετικά βίντεο, για να τα δείτε πατήστε ΕΔΩ!
Making out:Μετά από το γλωσσόφιλο, Πολύ πιθανόν να θέλει να προχωρήσει λίγο παραπάνω. Αν το θες κι εσύ, κάνε τις κινήσεις σου, για να πάτε το φιλί και τη σχέση σας σε άλλο επίπεδο!Η πιο πιθανί κίνηση, είναι να βάλει τα χέρια του (αν είσαι κορίτσι) στο στήθος σου, ή στον κώλο και να αρχίσει να πασπατεύει! Εσύ δυστυχώς το μόνο που μπορείς να κάνεις, αφού αυτός δεν έχει ούτε στήθος, αλλά ούτε και θα καταλάβει τίποτα αν τον χουφτώσεις στον κώλο, είναι να βάλεις το χέρι σου στο μπροστά μέρος του παντελονιού του. Αλλά αν είναι το πρώτο σας φιλί, δεν σας το συστήνω! Εσύ λοιπόν θα μπορούσες να τον φιλήσεις στο λαιμό, να του γλείψεις το αυτί (βοηθάει τρομερά, πιστέψτε με), να του χαϊδέψεις την πλάτη ή ότι άλλο σκεφτείς. Για σχετικό βίντεο, πατήστε ΕΔΩ!
To make out, θα το αναλύσουμε ξανά αργότερα.
Αυτά για την ώρα!
Μείνετε συντονισμένοι!!

2 σχόλια: